DE GROTE LIEFDE BEGON IN 1859 IN EEN KLEIN DORPJE NAAST VENETIË

Luigi Goppion startte in dat jaar een klein koffiebarretje. Al snel begon hij zelf de koffiebonen te branden en ontstond de echte passie voor koffie alleen gemaakt van de allerbeste kwaliteit.

HET GEHEIM VAN VENETIE

De eerste koffie kwam Europa binnen via de haven van Venetië. De lokale koffiehandelaren rondom Venetië hadden hierdoor de eerste keus en konden hun koffie branden met de beste bonen. De familie Goppion brandt al sinds 1859 de hoogste kwaliteit Italiaanse koffie. Goppion Caffè is de favoriete koffie van de regio’s Friuli Venezia Gulia en Veneto.

Luigi Goppion.

VERKRIJGBAAR IN NEDERLAND

In 1988 brachten ze de eerste volledig biologische en faitrade koffiemelange op de markt. In 2014 was er het eerste grote Nederlandse succes door het winnen van de Misset Koffie Top 100 met de Goppion Caffè Nativo door een van de klanten van het eerste uur, Coffeelicious. Ieder jaar zijn er ook weer Goppion klanten te vinden in de top 10 van de koffietest in het Algemeen Dagblad.

694

Nr.1 koffie top 100: Coffeelicious te Dordrecht met Goppion Caffè Nativo.

KWALITEIT OM HOOG TE HOUDEN

De Goppion familie heeft van oudsher grote zorg besteed aan de selectie van haar leveranciers. De koffiebonen komen dan ook alleen van de allerbeste plantages. Tezamen met een grote passie levert Goppion Caffè alleen melanges van de beste kwaliteit. Het is niet voor niets dat de meeste produkten van Goppion Caffè gecertificeerd zijn.

Edizione Limitata N.11

De Goppion Caffè limited edition blikken worden dit jaar alweer voor de 11e keer gepresenteerd. Verzamelaars verheugen zich er ieder jaar weer op om deze speciale designer blikken te bemachtigen. Dit jaar blikken met een artistieke kijk op koffiebeleving.

Misset Koffie Top 100

In 2014 werd Coffeelicious in Dordrecht uitgeroepen tot beste koffiezaak van Nederland door de Misset Koffie Top 100. In 2015 mocht Coffeelicious helaas niet meedoen i.v.m. hun topprestatie het jaar ervoor.

La Spaziale Dream/T

De droom van iedere thuisbarista is deze LaSpaziale Dream in de T-versie met 3 liter watertank en vibratiepomp. Meer machines vindt u op espresso-pro.nl
espresso-pro-full

Piaggio Vespa Benelux

Goppion Caffè Benelux is de preferred supplier van Piaggio Vespa Benelux. Een mooie samenwerking tussen twee Italiaanse topmerken. Een samenwerking waarmee we de merkbeleving nog meer kunnen versterken.

Fairtrade & duurzaam

In 1988 was Goppion de eerste producent in Italië die koffiebonen importeerde van plantages op het zuidelijk halfrond, op basis van fairtrade. Dit heeft geleid tot de introductie van een zeer exclusieve koffielijn: Caffè Nativo.