Over ons

Goppion Caffè Benelux.

Goppion Caffè Benelux

Een grote liefde voor smaken, lekker eten, specerijen en het land Italië bracht ons in 2008 in contact met de Goppion familie.

Vanuit onze gedeelde passie voor koffie, bonen en ambachtelijk branden zijn wij sinds 2010 exclusief importeur van Goppion Caffè in Nederland, België en Luxemburg.

We hebben een compleet team dat zorgt voor een snelle service en advies voor zowel de horeca als het bedrijfsleven. We staan voor u klaar om op elk moment de beste kwaliteit te bieden.

Goppion Caffè is een exclusief merk, wat betekent dat wij begrijpen dat de allerbeste service voor u én ons vanzelfsprekend is.

Hartelijke groet!
Het team van Goppion Caffè Benelux

Altijd bereikbaar

Wij staan altijd voor u klaar. Voor informatie, advies én bij spoed.

Persoonlijk contact

Wij geloven in goede service met een persoonlijk karakter.

Excellente koffie

Wij kiezen voor kwaliteit. De beste producten voor u.

Een verhaal over familie, hard werken en passie voor koffie.

Onze geschiedenis

Vijf generaties passie voor koffie.

Ons verhaal begint in 1859

In 1859 wordt Luigi Goppion geboren in Lughignano, een klein dorpje in de buurt van Treviso. Ons verhaal begint bij hem. Lughignano was een levendig handelsstadje langs de rivier de Sile, niet ver van Venetië. Luigi opende daar zijn eigen bar mét winkel om zowel de reizigers als handelaren die het dorp passeerden van eten en drinken te voorzien. Uit passie voor zijn vak ging Luigi zelf koffie branden in een gietijzeren pot boven de open haard.

Een eigen koffiebranderij

Zijn liefde voor koffie gaf hij door aan zijn zoons en kleinzonen. In 1948 krijgen zij de unieke kans om een kleine koffiebranderij over te nemen in het hart van Treviso. Het leidt tot de eerste Goppion Caffè melange: Gran Miscela Dolce. Achterin het pand wordt de koffie gebrand die in het cafè wordt geschonken en in de winkel wordt verkocht. Goppion Caffè groeit en ontwikkelt nieuwe melanges.

Een wereld van smaken

Vandaag staan de vierde en vijfde generatie Goppion aan het roer. Met een stevige basis in Italië is de tijd rijp om ook de grenzen over te gaan. Inmiddels wordt Goppion Caffè in diverse landen vertegenwoordigd. Daarbij staan altijd de vaste waarden centraal: vertrouwen,  persoonlijk contact en empathie. Het zijn de fundamenten van duurzame relaties. Het is waar Goppion Caffè voor staat.

Goppion Caffè Caraïbico

Ook op de Nederlandse eilanden wordt Goppion Caffè vertegenwoordigd. Onze collega op Bonaire, Latoya Lieben, helpt u met plezier én laat u graag een kopje echte Goppion Caffè proeven.

Speciaal ontwikkeld voor het Caribisch gebied: de Goppion Caffè Caraïbico. Deze melange past bij de lokale smaak, het warme klimaat én is perfect te bereiden met de milde waterhardheid op de eilanden. Proef de volle smaak van verfijnde Arabicabonen uit Zuid-Amerika aangevuld met een mooi volle Robusta uit India. 

Wilt u Goppion Caffè Caraïbico schenken in uw (horeca)onderneming gevestigd in het Caribisch gebied?

Ontdek welke machine bij u past

We helpen graag om de beste machine voor u te kiezen. Perfect afgestemd op uw wensen en gebruik.

De keuzehulp helpt u om in een paar stappen te ontdekken welke machine écht past bij uw behoefte. Via een gratis proefplaatsing kunt u de volautomaat van uw keuze eerst uitproberen.

Blijf op de hoogte!

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Invalid Input

Disclaimer

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

© 2023 Goppion Caffè Benelux
Website: Djen Design

Volg ons