GOPPION CAFFÈ LEVERT IN DE BENELUX DE ECHTE 100% ITALIAANSE MELANGES.

Ons assortiment heeft voor elke smaakvoorkeur, voor iedere machine wel een variant beschikbaar. Van de meest exclusieve Jamaica Blue Mountain blend, een volledig duurzame Caffè Nativo tot een budgetvriendelijke, maar onvervalst Italiaanse Aroma Espresso Bar.

PRODUCTEN VAN GOPPION BENELUX

JaBlMo

De meest bijzondere koffie ter wereld komt uit het Blue Mountain gebied in Jamaica. Deze bergen kleuren zich in een mysterieus blauw licht bij zonsondergang. Jamaica Blue Mountain koffie is heel beperkt beschikbaar en wordt traditioneel verscheept in houten vaten (zoals rum). De bekende Tia Maria likeur wordt ook van deze koffiebonen gemaakt. De JaBlMo heeft een hart van deze bijzondere koffieboon aangevuld met de beste Arabicabonen die het Centraal en Zuidamerikaanse continent te bieden heeft. Een zeer exclusieve melange met een laag caffeinegehalte. U proeft delicate bloemen, cacao; zachte delicate nasmaak. Deze koffie komt u normaliter alleen tegen in het zeer hoge segment horeca. Nu ook voor thuis te bestellen. 100% Arabica.

Productgaranties

100% Arabica bonen
Zoete delicate smaak, chocolade nasmaak met exotische bloemen
Zeer laag cafeïne gehalte

Download brochure

Caffè Nativo

Het paradepaard van Goppion Caffe’, een koffie die werkelijk alles in zich heeft. Niet voor niets werd Nativo in 2014 uitgeroepen tot beste koffie in de Misset top 100! Goppion bracht reeds in 1988 als eerste Italiaanse brander deze duurzame koffie op de markt. Deze bijzondere koffie is zowel biologisch als fairtrade gecertificeerd. Caffè Nativo wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde handgeplukte rode (rijpe) Arabica koffiebessen van Centraal Amerikaanse herkomst. Koffiekenners kiezen de Nativo veelal als hun favoriet. Voor een ieder die een duurzame keuze wil maken, maar pertinent niet wil inboeten op smaak en kwaliteit. 100% Arabica.

Productgaranties

100% Arabica bonen
100% Fairtrade
100% Biologisch
Verfijnde, geraffineerde, lichte smaak
Laag cafeïne gehalte

Download brochure

Espresso Italiano CSC

De favoriet van menig Italiaanse espressobar. Een mooie melange van zorgvuldig geselecteerde Braziliaanse en Centraal Amerikaanse Arabica bonen. Bijzonder is dat de melange geheel CSC gecertificeerd is. Kan goed worden gecombineerd met delicate gerechten. Naast ristretto en espresso ook voortreffelijk voor de productie van melkvarianten zoals cappuccino en latte macchiato. Doet het ook geweldig goed in een (super-)volautomaat (bijvoorbeeld een Jura machine). Zijdezachte smaak met een volhardende chocolade nasmaak. Zeer laag cafeïne gehalte. 100% Arabica.

Productgaranties

100% Arabica bonen
Zijdezachte smaak met een volhardende chocolade nasmaak
Zeer laag cafeïne gehalte

Download brochure

Dolce

Een zoete smaak is karakteristiek voor superieure Arabica koffiebonen; een smaak die je met name met het puntje van je tong proeft en eens geproefd nooit meer zal vergeten. Dolce wordt voor 90% gemaakt van speciaal geselecteerde Arabica koffiebonen uit Ethiopië, Brazilië, Guatemala en Honduras. De resterende 10% bestaat uit een hele bijzondere Robusta koffieboon. Exclusief voor Goppion Caffè worden op het Indonesische eiland Flores (Portugees voor bloemen) de mooiste koffiebonen met de hand geselecteerd. Flores maakt deel uit van de Soenda archipel wat ligt tussen de Indische en de Grote oceaan. De beste Robusta koffiebonen ter wereld komen van dit bijzondere bloemeneiland.
Het eindresultaat is een intense smaak, fluweelachtig met een volle body. Het subtiele zuurtje is mooi in balans met de overige smaaktonen. Een plezierige smaak met hints van cacao en moerbeien afgerond met een nasmaak van melkchocolade en de geur van geroosterd brood.

Productgaranties

90% Arabica
10% Robusta
Een plezierige smaak met hints van cacao en moerbeien afgerond met een nasmaak van melkchocolade en de geur van geroosterd brood.

Download brochure

Hermanos

Hermanos, is de “ontmoeting van twee soorten koffiebonen: een Braziliaanse Arabica en een Indiase Robusta uit de Karnataka-regio’s. Zoals twee broers die hun verschillende personages in een omhelzing van smaken samenbrengen. Aroma en parfum van de meest delicate en zachte Arabica en een stevige crema van de aromatische, lichtgekruide Indiase Robusta.

Productgaranties

50% Arabica
50% Robusta
Verfijnde, volle smaak.
Download brochure

Het exclusieve thee assortiment van Goppion Caffè

Zodra de thee het water raakt rollen de jonge theeblaadjes open en krijgt u een verfijnde geur- en smaakbeleving door de speciale combinaties van thee, kruiden, specerijen, bloemen en fruit. Met ons Teahouse Exclusives premium thee concept kunt u zelf de meest exclusieve thee ervaren uit de beste thee regio’s van de wereld.

Ons thee assortiment

Ons thee assortiment bestaat onder andere uit: English Breakfast, Earl Grey, Green Tea, Spiced Chai, Gunpowder Mint en Rooibos Vanilla. Download brochure

La spaziale: Machines voor de horeca

Dezelfde ingenieurs die in 1961 het thermosyphon systeem van de Faema E61 hebben uitgevonden hebben na 1969 het systeem geperfectioneerd bij La Spaziale. Dit systeem waar La Spaziale nog steeds wereldwijd het patent op heeft, regelt de thermische circulatie in de machine met stoom in plaats van met water.

Espresso-pro

Is een onafhankelijk leverancier van espressomachines en professionele koffiemolens. Wij leveren uitsluitend de topmerken. Espressomachines van La Spaziale, Kees van der Westen, La Marzocco en professionele Jura volautomaten. Koffiemolens zijn van Mazzer en Macap.

Download brochure

Jura Professional: Machines voor de zakelijke markt

Met één druk op de knop bereidt u de lekkerste espresso, cappuccino of latte macchiato. Van vers gemalen koffiebonen en met verse melk en exact afgestemd op uw persoonlijke voorkeur.

Jura Professional Supervolautomaten voor de professionele gebruiker. Koffiemachines met Zwitserse precisie. Alle koffiespecialiteiten in een handomdraai. Geschikt voor zakelijk gebruik en gebruik in de kleinere horeca.

Espresso-pro

Is een onafhankelijk leverancier van espressomachines en professionele koffiemolens. Wij leveren uitsluitend de topmerken. Espressomachines van La Spaziale, Kees van der Westen, La Marzocco en professionele Jura volautomaten. Koffiemolens zijn van Mazzer en Macap.

Download brochure