GOEDE KOFFIE ZEGT IETS OVER UW BEDRIJF, UW PRODUCT EN DE KEUZE DIE U MAAKT.

Ontdek de vele voordelen van het zakelijke koffieconcept van Goppion Caffe en neem contact met ons op voor een vrijblijvend kopje koffie bij u op de zaak of in onze demoruimte

EEN AFSPRAAK MAKEN

PRIMAIRE ARBEIDSVOORWAARDE

Het zakelijke koffieconcept van Goppion Caffè biedt meer dan alleen goede koffie. Een tevreden medewerker is een productieve medewerker. Het belang van goede koffie wordt daarbij nog erg vaak onderschat. Verschillende onderzoeken tonen aan dat goede koffie op de zaak als een van de belangrijkste arbeidsvoorwaardes is gaan gelden.

Samen met u kunnen we vaststellen welke koffie het beste bij uw organisatie past; van onze biologisch als fairtrade gecertificeerde Caffè Nativo tot de bijzondere specialty coffee.

EEN COMPLEET KOFFIECONCEPT

  • VERS GEBRANDE KOFFIEBONEN
  • HOOGWAARDIGE KOFFIEMACHINE(S)
  • PROFESSIONELE TRAINING
  • SERVICE EN ONTZORGEN

Het is niet voor niets dat werknemers goede koffie noemen als een belangrijke arbeidsvoorwaarde

Koffietrends uit horeca doen intrede op kantoor

SERVICE EN ONTZORGEN

Goppion Caffè heeft zijn wortels in het hogere segment horeca, hierdoor zijn wij ons sterk bewust dat service en ontzorgen enorm belangrijk is. Voor de zakelijke markt bieden wij totaalconcepten aan die wij voor iedere klant op maat maken.

Misset Koffie Top 100

In 2014 werd Coffeelicious in Dordrecht uitgeroepen tot beste koffiezaak van Nederland door de Misset Koffie Top 100. In 2015 mocht Coffeelicious helaas niet meedoen i.v.m. hun topprestatie het jaar ervoor.

Fairtrade & duurzaam

In 1988 was Goppion de eerste producent in Italië die koffiebonen importeerde van plantages op het zuidelijk halfrond, op basis van fairtrade. Dit heeft geleid tot de introductie van een zeer exclusieve koffielijn: Caffè Nativo.

Edizione Limitata N.11

De Goppion Caffè limited edition blikken worden dit jaar alweer voor de 11e keer gepresenteerd. Verzamelaars verheugen zich er ieder jaar weer op om deze speciale designer blikken te bemachtigen. Dit jaar blikken met een artistieke kijk op koffiebeleving.

Piaggio Vespa Benelux

Goppion Caffè Benelux is de preferred supplier van Piaggio Vespa Benelux. Een mooie samenwerking tussen twee Italiaanse topmerken. Een samenwerking waarmee we de merkbeleving nog meer kunnen versterken.

La Spaziale Dream/T

De droom van iedere thuisbarista is deze LaSpaziale Dream in de T-versie met 3 liter watertank en vibratiepomp. Meer machines vindt u op espresso-pro.nl
espresso-pro-full

Goede koffie werkt.

Hij maakt je vrolijker en scherper, geeft je goede ideeën en is onmisbaar aan het begin van je werkdag: een kop goede koffie of thee is als een ideale collega.

LA SPAZIALE S1 DREAM/T

De droom op ieder kantoor is deze La Spaziale S1 Dream in de T-versie met ingebouwde 3 liter watertank en vibratiepom

Deze machine wordt ook ingezet binnen de zakelijke markt waar men op kantoor de hoogste (koffie-) kwaliteit nastreeft. Met de instelbare pre-infusie gaat deze machine veel vergelijkbare modellen voorbij.

U least deze machine al vanaf €55,23 per maand, informeer naar de voorwaarden.