EEN ZORGVULDIGE SELECTIE VAN DE MEEST WAARDEVOLLE KOFFIE IN DE WERELD

Met toewijding en verantwoordelijkheid samengesteld met maar een doel; het plezier en onmiskenbaar genieten van een buitengewone koffie.

ONLINE BESTELLEN

ONVERVALST ITALIAANSE MELANGES

Goppion Caffè brandt al sinds 1859 de hoogste kwaliteit Italiaanse koffie en valt onder de favoriete koffie van de regios Friuli Venezia Gulia en Veneto.

Toen wij enkele jaren geleden begonnen met het importeren van de koffiebonen van Goppion Caffè voor de horeca stond voor ons vast dat deze ook bereikbaar moest zijn voor de thuismarkt.

EEN COMPLEET KOFFIECONCEPT

  • BREDE SELECTIE ITALIAANSE MELANGES
  • ALLEEN DE BESTE ARABICA BONEN
  • ZOWEL BIOLOGISCH ALS FAIRTRADE
  • GECERTIFICEERDE KOFFIELIJN
  • CSC © KWALITEITSKEURMERK
  • 24/7 TE BESTELLEN VIA ONZE WEBSHOP

EVEN GOEDE ESPRESSO THUIS ALS IN
DE HORECA… OF ZELFS NOG BETER.

Het goede van de wereld in een exclusieve verpakking

100% ITALIAANS IS NU ONLINE VERKRIJGBAAR

Goppion Caffè is de favoriete koffie van de regios Friuli Venezia Gulia en Veneto en vanaf nu ook verkrijgbaar in Nederland. Ontdek de echte onvervalste Italiaanse Goppion melanges en bestel via onze webshop.

La Spaziale Dream/T

De droom van iedere thuisbarista is deze LaSpaziale Dream in de T-versie met 3 liter watertank en vibratiepomp. Meer machines vindt u op espresso-pro.nl
espresso-pro-full

Edizione Limitata N.11

De Goppion Caffè limited edition blikken worden dit jaar alweer voor de 11e keer gepresenteerd. Verzamelaars verheugen zich er ieder jaar weer op om deze speciale designer blikken te bemachtigen. Dit jaar blikken met een artistieke kijk op koffiebeleving.

Piaggio Vespa Benelux

Goppion Caffè Benelux is de preferred supplier van Piaggio Vespa Benelux. Een mooie samenwerking tussen twee Italiaanse topmerken. Een samenwerking waarmee we de merkbeleving nog meer kunnen versterken.

Misset Koffie Top 100

In 2014 werd Coffeelicious in Dordrecht uitgeroepen tot beste koffiezaak van Nederland door de Misset Koffie Top 100. In 2015 mocht Coffeelicious helaas niet meedoen i.v.m. hun topprestatie het jaar ervoor.

Fairtrade & duurzaam

In 1988 was Goppion de eerste producent in Italië die koffiebonen importeerde van plantages op het zuidelijk halfrond, op basis van fairtrade. Dit heeft geleid tot de introductie van een zeer exclusieve koffielijn: Caffè Nativo.

Tramontana levert in de Benelux de echte 100% Italiaanse Goppion melanges. Van de meest exclusieve Jamaica Blue Mountain blend, een volledig duurzame Caffè Nativo tot een budgetvriendelijke, maar onvervalst Italiaanse Caffè

EDIZIONE LIMITATA N.11

De Goppion Caffè limited edition blikken worden dit jaar alweer voor de 11e keer gepresenteerd. Verzamelaars verheugen zich er ieder jaar weer op om deze speciale designer blikken te bemachtigen. Dit jaar blikken met een artistieke kijk op koffiebeleving.