Goppion caffè, Een compleet koffieconcept voor de horeca

Ontdek de vele voordelen als ambassadeur van Goppion Caffè en neem contact met ons op voor een

EEN AFSPRAAK MAKEN

AMBASSADEUR VAN GOPPION CAFFE

Het koffieconcept van Goppion Caffè biedt meer dan alleen goede koffie. Het is een beleving van de omhullende geur van de talrijke Goppion melanges waar uw gasten de dag mee beginnen, een ontmoeting met vrienden hebben, of tijdens een pauze van genieten. Zij hebben al een bewuste keuze gemaakt voor kwaliteit boven prijs.

Ontdek nu zelf als Ambassadeur van Goppion Caffè de vele voordelen voor u als ondernemer en maak een vrijblijvende afspraak.

EEN COMPLEET KOFFIECONCEPT

  • VOLLEDIGE ONDERSTEUNING
  • 24/7 ONDERSTEUNING
  • TRAINING DOOR ONZE BARISTA’S
  • TOTALE AANKLEDING
  • UITSTEKENDE KOFFIEMELANGES
  • HOOGWAARDIGE KOFFIEMACHINES

in de horeca hebben wij geen afnemers voor onze koffie wij hebben ambassadeurs

Onze klanten hebben een bewuste keuze gemaakt voor kwaliteit boven prijs en zijn er iedere dag mee bezig hun service naar een hoger plan te tillen.

TAILORMADE TRAINING & ADVIES

Uw koffie op een hoger plan tillen gaat niet als wij slechts “dozen schuiven”. Bij de intake gaan wij samen verschillende melanges proeven en bepalen welke koffie het beste aansluit op uw concept.

Misset Koffie Top 100

In 2014 werd Coffeelicious in Dordrecht uitgeroepen tot beste koffiezaak van Nederland door de Misset Koffie Top 100. In 2015 mocht Coffeelicious helaas niet meedoen i.v.m. hun topprestatie het jaar ervoor.

Edizione Limitata N.11

De Goppion Caffè limited edition blikken worden dit jaar alweer voor de 11e keer gepresenteerd. Verzamelaars verheugen zich er ieder jaar weer op om deze speciale designer blikken te bemachtigen. Dit jaar blikken met een artistieke kijk op koffiebeleving.

La Spaziale Dream/T

De droom van iedere thuisbarista is deze LaSpaziale Dream in de T-versie met 3 liter watertank en vibratiepomp. Meer machines vindt u op espresso-pro.nl
espresso-pro-full

Fairtrade & duurzaam

In 1988 was Goppion de eerste producent in Italië die koffiebonen importeerde van plantages op het zuidelijk halfrond, op basis van fairtrade. Dit heeft geleid tot de introductie van een zeer exclusieve koffielijn: Caffè Nativo.

Piaggio Vespa Benelux

Goppion Caffè Benelux is de preferred supplier van Piaggio Vespa Benelux. Een mooie samenwerking tussen twee Italiaanse topmerken. Een samenwerking waarmee we de merkbeleving nog meer kunnen versterken.

Al onze barista trainingen zijn “tailormade” afgestemd op de organisatie en de specifieke vraagstukken. Vervolgtrainingen zijn ook standaard en noodzakelijk. U heeft immers te maken met wisselend personeel en nieuwe mensen en in het proces komen er ook vragen omhoog.

CAFFE PIAGGIO EXCLUSIEF VOOR U!

Als ambassadeur van Goppion Caffè heeft u voor uw speciale evenementen beschikking tot deze originele Caffè Piaggio