Dolce

Een zoete smaak is karakteristiek voor superieure Arabica koffiebonen; een smaak die je met name met het puntje van je tong proeft en eens geproefd nooit meer zal vergeten. Dolce wordt voor 90% gemaakt van speciaal geselecteerde Arabica koffiebonen uit Ethiopië, Brazilië, Guatemala en Honduras. De resterende 10% bestaat uit een hele bijzondere Robusta koffieboon. Exclusief voor Goppion Caffè worden op het Indonesische eiland Flores (Portugees voor bloemen) de mooiste koffiebonen met de hand geselecteerd. Flores maakt deel uit van de Soenda archipel wat ligt tussen de Indische en de Grote oceaan. De beste Robusta koffiebonen ter wereld komen van dit bijzondere bloemeneiland.
Het eindresultaat is een intense smaak, fluweelachtig met een volle body. Het subtiele zuurtje is mooi in balans met de overige smaaktonen. Een plezierige smaak met hints van cacao en moerbeien afgerond met een nasmaak van melkchocolade en de geur van geroosterd brood.

Productgaranties

90% Arabica
10% Robusta
Een plezierige smaak met hints van cacao en moerbeien afgerond met een nasmaak van melkchocolade en de geur van geroosterd brood.